Zwangerschaps voetreflex

Zwanger zijn is bijzonder. Een uniek nieuw leven groeit in jouw buik. Je wilt van deze bijzondere tijd zoveel mogelijk genieten. Reflexologie helpt je daarbij. Deze behandelmethode geeft jou en je ongeboren baby momenten van rust en ontspanning.
De behandeling geeft een heerlijk ontspannen gevoel en je komt weer beter in je energie.

Reflexologie tijdens en na de zwangerschap
Zwangerschapsreflexologie is een specialisme binnen de reflexologie.
Tijdens de zwangerschap moet je lichaam hard werken en vinden er vele veranderingen plaats. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en eventuele klachten – lichamelijk én geestelijk – te verlichten.

Ook maak je tijdens de behandelingen intensief contact met je ongeboren baby.

Tevens helpt de voetreflextherapie bij de bekende zwangerschapskwaaltjes: misselijkheid, vermoeidheid en oedeem. Wanneer de uitgerekende datum verstreken is kan voetreflex worden ingezet bij het voorbereiden van het lichaam op de bevalling. Reflexologie kan eveneens worden ingezet bij het draaien van een stuit- of dwarsligging en om de bevalling op te wekken wanneer je uitgerekend bent.
Na de bevalling helpt zwangerschapsreflexologie je om weer op kracht te komen en sneller de balans in je leven terug te vinden.