Permanente Make Up

Wat is Permanente Make Up
Permanente Make Up is de manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Nooit meer bijwerken met een potlood. Perfect in alle omstandigheden, in het zwembad, in de sauna of u nu lacht of huilt van geluk, uw Make Up blijft perfect!

Voor wie is Permanente Make Up
Permanente Make Up is uitermate geschikt voor mensen die:
• Door overmatige epilatie nauwelijks wenkbrauwen meer hebben
• Moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
• Geen haren meer hebben (bijv. als gevolg van ziekte)
• Contactlenzen of een bril dragen
• Veel aan sport doen

Hoe wordt Permanente Make Up aangebracht?
Allereerst wordt met u besproken wat u wil en wat de mogelijkheden zijn. U krijgt een aantal vragen over uw gezondheid. Vervolgens wordt het model op uw huid getekend en de kleur bepaald. Daarna wordt met een flinterdunne steriele naald een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Het pigment is kleurvast en wordt niet rood of blauw na verloop van tijd. Gemiddeld blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi. De methode die wordt gebruikt door onze specialiste is de Ecuri methode. Ecuri pigmenten voldoen aan alle eisen van de GGD en de Keuringsdienst van Waren.

Permanente Make Up vereist veel kunde en uiterste precisie. Onze specialiste is hiervoor opgeleid en werkt met veilige pigmenten. Voor iedere behandeling wordt een nieuwe steriele naaldmodule gebruikt. De naald is zo verpakt dat hij pas uit de module komt als de pigmentatie daadwerkelijk start. Voor de behandeling moet u een gezondheidsverklaring invullen.

U kunt aan uw huisarts Emla Crème vragen. Deze crème heeft een verdovende werking.

Alle gebuikte pigmenten en de hygiënische werkwijze in de salon zijn goedgekeurd door de GGD.