Overige voetbehandelingen, voetmassage, gellak, voetenspa

Overige voetbehandelingen
Als aanvulling op uw pedicure behandeling kunt u nog kiezen voor een scrub, een masker of een heerlijke massage.
Zie voor meer informatie met betrekking tot de prijzen van de deelbehandelingen voetzorg de prijslijst.

 

Voetenspa: voetenscrub, voetenmasker en klassieke voetmassage.

Voetenscrub
Laat u uw overtollige huid eens weghalen, uw voet wordt weer als nieuw!

Voetenmasker
De huid van uw voeten zit een groot deel van de dag opgesloten in uw schoenen. Laat uw huid eens lekker verwennen met een masker. Uw voet voelt zich als herboren!

Klassieke voetmassage

Een heerlijke ontspanning voor uw voeten die dagelijks vele stappen zetten. Lekker ontspannen alles soepel laten maken, uw voet verdient het! De klassieke massage duurt 30 minuten.

Voetreflex
Naast medisch pedicure is Ansje ook afgestudeerd als HBO- natuurgeneeskundig therapeut en kunnen haar cliënten bij haar een heerlijk ontspannende voetreflexmassage ondergaan. Een weldaad voor het hele lichaam. Naast ontspanning kan voetreflex ook worden ingezet ter behandeling van (chronische)klachten of ter ondersteuning van de behandeling daarvan. Deze behandeling worden op zeer verantwoorde wijze uitgevoerd en zullen nooit in tegenspraak zijn van uw behandelend arts/ therapeut maar juist in samenspraak om op die manier samen tot betere resultaten te kunnen komen.
Onder het kopje voetreflex kunt u meer te weten komen over deze mooie behandeltechniek.

Gellak – cosmetische nagelverzorging
Voor langdurig mooi verzorgde gekleurde nagels is het in onze salon mogelijk de nagels te laten behandelen met gellak. Deze behandeling kan aanvullend worden geboekt bij bijv. een pedicure behandeling maar is ook als losse behandeling te boeken. Wij werken bij beauty Medical met de gellak van CND dat binnen de nagelwereld bekend staat als één van de topmerken. Dit brengt met zich mee dat dit product veel minder schade toebrengt aan de natuurlijke nagelplaat dan soortgelijke producten van de goedkopere merken. De resultaten van deze gellak zijn echt verbluffend mooi!
Over dit product kunt u meer lezen onder het kopje producten.

Harsen onderbenen
Door uw onderbenen te harsen geniet u ongeveer 4-6 weken van een heerlijk gladde huid. De haren die terugkomen zijn zachter en veel haren komen helemaal niet meer terug. Door periodiek te ontharen, blijft de haargroei uiteindelijk geheel weg. Tijdens de behandeling wordt u behandeld met verschillende aanvullende producten om het harsen zo aangenaam mogelijk te maken.