Gezicht huidverbetering

HUIDVERBETERING

De huid is een van onze belangrijkste visitekaartjes. Samen met uw ogen en haren is het huidoppervlak een van de eerste dingen die de buitenwereld ziet. Vandaar dat zoveel mensen veel aandacht besteden aan huidverzorging.

Crèmes en gels worden ingezet om rimpels en andere oneffenheden te bestrijden, maar soms is dat niet genoeg.  Dan heeft uw huid een behandeling ten behoeve van huidverbetering nodig. Deze gaat namelijk verder waar huidverzorging ophoudt. In de producten die voor deze intensieve gezichtsbehandeling worden gebruikt zitten bijvoorbeeld veel meer werkzame stoffen. Ook dringen ze dieper door in de huid, waardoor de laag met basaalcellen extra stimulatie krijgt. Hierdoor ontstaan er nieuwe gezonde cellen, waardoor er een vernieuwde huidstructuur ontstaat. Het gevolg is een dikkere en vitalere huid. Het effect daarvan kunt u bijvoorbeeld terugzien in het vervagen van uw rimpels. Dankzij deze techniek worden ze namelijk minder diep.

Maakt u een afspraak om tijdens een intake gesprek en introductiebehandeling kennis te maken met de huidverzorgende en huidverbeterende mogelijkheden bij Beauty Medical. Wij zullen u na huidanalyse adviseren met betrekking tot passende behandeling en thuisverzorging voor uw huid. De combinatie van het juiste product en de expertise van de huidspecialist zorgen samen voor het beste resultaat.