Iedereen heeft een andere huid, daarom bestaan er verschillende soorten gezichtsbehandelingen. Of je nu een vette of juist droge, een jonge of rijpere huid hebt. Voor iedereen is er een geschikte behandeling. Bij Beautysalon Beauty Medical werken we hierbij met verschillende producten van top kwaliteit. Deze natuurlijke producten zijn  topproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor huidspecialisten en huidtherapeuten.

Maakt u een afspraak om tijdens een intake gesprek en introductiebehandeling kennis te maken met de  huidverzorgende en huidverbeterende mogelijkheden bij Beauty Medical. Wij zullen u na huidanalyse adviseren met betrekking tot passende behandeling en thuisverzorging voor uw huid. De combinatie van het juiste product en de expertise van de huidspecialist zorgen samen voor het beste resultaat.

 

HUIDVERZORGING

Even een moment voor jezelf! Kom heerlijk genieten van deze heerlijke ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling. Gaat u voor de complete behandeling dan is dat inclusief een heerlijk stimulerende en ontspannende massage van gelaat, decolleté en nek, de ware wellness ervaring!