Over mij

Ansje GoosenWie is Ansje Goosen
Ansje Goosen geboren 1966 te Huizen.
Van jongs af aan heb ik een passie om te werken met mensen.
Ruim 25 jaar heb ik ervaring daarin opgedaan als HBO-V verpleegkundige.
Met heel veel plezier heb ik jaren gewerkt in de revalidatie zorg, de thuiszorg, met dementerende ouderen en in de palliatieve terminale zorg.

Vanaf 2004 heb ik met man en zoon 7 jaar in Egypte gewoond.
Daar vooral veel geleerd van de het leven en samenwerken met mensen vanuit een andere cultuur.

Bij terugkomst in Nederland ben ik geschoold als praktijkondersteuner somatiek voor de huisartsenpraktijk. Ik heb gewerkt in een grote huisartsenpraktijk in Almere waar ik vooral de zorg had voor de patiënten met diabetes, astma/COPD en hart en vaatziekten.
Het was echter de bureaucratisering van de zorg die mij deed besluiten zelf een praktijk te beginnen als medisch pedicure.

Geschoold als medisch pedicure, schoonheidsspecialiste en masseur ben ik voor mezelf de praktijk begonnen. Heb doorgeleerd in het vak en aanvullend kunnen werken als docent en examinator voor medisch pedicure /schoonheidsspecialiste.

Het werken in de gezondheidszorg bleef echter altijd prikkelen. Met name de natuurgeneeswijze met de holistische visie sprak mij enorm aan. Van daaruit heb ik de keuze gemaakt om mij tevens te scholen als natuurgeneeskundig therapeut voetreflexologie.
De voetreflex is het vakgebied waar alles wat ik heb geleerd in mijn leven weer samen komt. De behandelingen worden veelal aanvullend aan de reguliere zorg gepland. Een mooi samenspel geeft de beste resultaten.


Mijn praktijk is gevestigd aan Land van Horn 7, te Emmeloord.
Tel: 06-45977371
Mail: ansjegoosen@beautymedical.nl