Producten

Producten zijn belangrijk. De werkzame stoffen bepalen het resultaat. Hoe meer werkzame stoffen, hoe beter het resultaat. Daarom heeft Beauty Medical gekozen voor de beste prijs/kwaliteit producten die verkrijgbaar zijn. Ieder product heeft een eigen doel.

Huidverbetering met Ericson-Laboratoire
De door professor Ericson ontwikkelde Multi-Therapie is medisch wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op ultramoderne hightech producten in combinatie met doelgerichte therapiën. Ericson Laboratoire is het énige merk dat voortkomt uit de gedachtengang van een professor, zo veel mogelijk ingrediënten zijn direct afkomstig uit het medische veld. Zo blijven we trouw aan onze oorsprong.

Beauty Medical helpt graag het verouderen van uw huid uit te stellen of direct te verminderen. Dit is soms niet eenvoudig en er is een duidelijke kennis van medische verzorging van huid en lichaam voor nodig. Gelukkig hebben wij dat en kunnen we u op een goede manier bij staan. Onze oplossingen voor de problemen van uw huid (veroudering, acne, futloosheid, rimpels etc.) en lichaam kijken eerst naar mogelijke oorzaken voordat het gevolgen worden voor u. Het meest optimale resultaat geeft een kuur van ongeveer 3 keer een behandeling en natuurlijk het gebruik van thuisproducten.

Strictly Pure

De producten van de natuurlijke lijn van Strictly Pure zijn samengesteld uit de allerbeste natuurzuivere ingrediënten. De werking is gebaseerd op het herstellen van de biologische processen in de huid. Door de specifieke probelemen aan te pakken in de kern wordt de hoog kwalitatieve werking verkregen. Middelen om de houdbaarheid te vergroten, parfum toe te voegen etc. worden vermeden. Ook de verpakking is zo eenvoudig mogelijk gehouden waardoor het milieu zo weinig mogelijk wordt belast. De producten kunnen zowel voor mannen als vrouwen worden gebruikt en is ook geschikt voor de donkere huid.

Strictly Pure gezichtslijn
Iedere huid is anders, droog, gevoelig, gemengd, vet, jong of rijp. Voor al deze specifieke situaties is een specifiek product nodig. Het assortiment van Strictly Pure is zeer groot, voor elk probleem een eigen oplossing. Laat uw huid een analyseren en kies voor het juiste produkt. Beauty Medical heeft veel producten uit voorraad zodat u altijd het goede product gebruikt. De gezichtslijn is specifiek voor het gezicht ontwikkeld. Het gezicht heeft een andere huid en zelf op het gezicht komen meerder soorten huid voor zoals bijvoorbeeld de ooghuid. Voor de verschillende gezichtshuidtypen is een verschillend produkt ontwikkeld.