Over ons

Welkom op de site van Beauty Medical waar ik als medisch pedicure, voetreflextherapeute begeleiding, en schoonheidsspecialiste mijn diensten aanbiedt.

Ik ben Ansje Goosen en sinds 2011 gestart met Beautysalon Beauty Medical. Zowel op het gebied van schoonheid als op medisch gebied heb ik verschillende opleidingen doorlopen waardoor ik u in de praktijk een breed aanbod aan behandelingen kan leveren.

beautymedical-over-ons-emmeloordIk ben gediplomeerd medisch pedicure met de specialisaties nagelbeugeltechniek, anti-druk techniek, orthesiologie, diabetesvoet, reumavoet en overige risicovoet. Ik ben aangesloten bij Provoet en ben opgenomen in het kwaliteitsregister (Procert) voor pedicures. Naast pedicure behandelingen kunt u natuurlijk ook terecht voor een heerlijk ontspannende voetenspa, een voetmassage, een sopolish lak (duurzame nagellak), nagelreparatie (gel) en de behandeling voor schimmelnagels.

Als voetreflextherapeute kan ik u een behandeling voor bijna al uw klachten aanbieden. Kijkt u op de site voot meer info.

Daarnaast ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en kunt u bij mij terecht voor een huidanalyse, gezichtsbehandeling, huidverbetering, nagels of een mooie make-up. Tevens ben ik opgeleid om een ontspannende lichaamsmassage te kunnen geven. Dus bent u toe aan een lekker uurtje voor uzelf, dan kan ik u dit zeker aanbevelen!

Naast mijn salon werk ik, met veel plezier, als docent, een opleiding voor o.a. schoonheidsspecialistes en pedicures. Tevens ben ik examinator voor (medisch) pedicure en schoonheidsspecialisme.

Bij Beauty Medical kunt u er zeker van zijn dat er voldoende tijd is vrijgemaakt om uw behandeling met zorg en aandacht uit te kunnen voeren. De persoonlijke aandacht is in de salon een belangrijk goed. Daarnaast staat ook deskundigheid en professionaliteit hier hoog in het vaandel.

Wij zullen er alles aan doen om u als tevreden cliënt weer naar huis te laten gaan. De mond tot mond reclame die dan volgt is immers de beste reclame die je als salon kunt hebben.

Ik kijk er naar uit u spoedig te ontmoeten en als cliënt in de salon te kunnen begroeten.

Mocht u vragen hebben kunt u ons natuurlijk altijd even bellen of mailen. Wij staan u graag te woord.
Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal in een beveiligde omgeving op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het verwerken van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. U gaat met de opslag (verwerking) akkoord door uw zorg door onze praktijk te laten uitvoeren.