Huidverbetering

Medi-skin care met producten van Ericson Laboratoire professionele lijn zorgt voor een medisch onderbouwde gelaatsverzorging. Na een huidanalyse wordt de voor u beste therapie voorgesteld. Hierbij is een combinatie van behandelingen mogelijk. Het beste is om de behandeling een aantal keren te herhalen, zo krijgt u het optimale resultaat. Meestal is een keer of 3 voldoende om het effect te optimaliseren. Voor de thuisbehandeling en het onderhoud krijgt u een advies mee. Het is natuurlijk ook mogelijk om één behandeling te kiezen. Het resultaat is dermate goed dat u het meteen ziet en voelt.

De volgende lijnen van Ericson Laboratoire behoren bij de specialisaties van Beauty Medical:

Acti-Biotic - huidzuivering
Vette huid, verstopte talgklieren, overmatige talgafscheiding en acne.

Onze huid moet worden gereiningd, ontsmet en gezuiverd, anders raken proriën verstopt en neemt de microbiêle flora toe. Nieuwe technologieën bieden de mogelijkheid om de overtollige talgafscheiding te reguleren: hormonale activiteit in evenwicht brengen en een stimulans van de natuurlijke antibiotica van de huid.

De effecten zijn vaak spectaculair, vette zones zijn gematteerd en een heldere teint ontstaat, de huid geniet weer snel van een gezonde uitstraling.

Novacid+  -  fruitzuurpeeling
Deze uitzonderlijke medisch onderbouwde behandeling combineert de werking van 9 hooggeconcentreerde zuren met de microdermabrassie op basis van aluminiumocxide kristallen.

Toepassingen zijn talrijk;
oppervlakkige rimpels, ouderdomsvlekken, acne of andere littekens en een vette huid..

Een onmiddellijk voelbaar resultaat! (let op! niet geschikt voor de gevoelige huid)


Derma-Calm  -  voor de gevoelige huid
Stress is het syndroom van de eeuw waarvoor alle vrouwen gevoelig zijn. Een trekkerige huis, roodheid in het gezicht, hals en decolleté, zijn duidelijke signalen van ongemak.

Deze sublieme behandeing is afkomstig van neurocosmetica: de uiterst zachte endorfines kalmeren de huid. Hightech moleculen deactiveren neuromediatoren en receptoren in de huid zodat ze minder gevoelig is.

De huid voelt onmiddellijk zacht en aangenaam aan, ze is gezond.

Meso-vit  -  vitamin booster
Een vermoeide huid? Dit is de nieuwe hightech trend met een mimetische verzorging van de mesotherapie. Verbazingwekkend!! Een behandeling met de Micro-Pick welke is voorzien van naaldjes, opent microkanalen in de opperhuid die de verspreiding van actieve moleculen versnelt. Een stimulerende en revitaliserende verzorging die wordt toegepast bij de glansloze en vermoeide huid.

Uw huid ziet er na de behandeling zeer verfrist uit
beautymedical-huidverbetering-emmeloord