Aanvullende behandelingen/manicure/sopolish

Manicure

Verzorgde handen ziet iedereen. Beauty Medical begint met het verzorgen van uw nagels en de navelomgeving. Eventueel is een nagelbadje een prettige manier om de handen voor te bereiden op de nagellak. Beauty Medical gebruikt een professionele, sterke nagellak met een perfecte dekking. U heeft de mogelijkheid te kiezen tussen de normale nagellak, de shellac of gel. De shellac is een zeer sterke nagellak die laagjes moet worden aangebracht en die met een UV-lamp moet worden gedroogd. De shellac blijft gemiddeld zeker 3 tot 4 weken goed zitten. De shellac kan eenvoudig met aceton worden verwijderd. Voor een perfecte nagel kunt u aanvullend kiezen voor een shellacglitterlaag of french manicure. Wij adviseren u deze behandeling te combineren met één van de spa manicures.
manicure behandeling kort
Nagels vijlen, nagelomgeving verzorgen en nagels lakken.

manicure spa
Nagels vijlen, nagelomgeving verzorgen, nagelbadje, handmassage en nagels lakken

manicure spa compleet
Nagels vijlen, nagelomgeving verzorgen, nagelbadje, handscrub, handmasker, handmassage en nagels lakken.

 

 

Nagelreparatie

Voor reparatie van nagels wordt de uitermate harde gel lak gebruikt. Deze zeer harde laksoort wordt in laagjes aangebracht en gedroogd onder de UV-lamp. Het verwijderen van de gel lak wordt gedaan door deze af te frezen. De gel lak blijft gemiddeld meer dan 6 weken goed zitten. Met een French manicure (het witte lijntje op de nageltop) maakt u er een verzorgd geheel van.
Duurzame Sopolish

De duurzame Sopolish is een zeer sterke nagellak die met een UV-lamp moet worden gedroogd. De sopolish blijft gemiddeld 14 dagen goed zitten. De sopolish kan eenvoudig worden verwijderd omdat de lak niet rechtreeks op de nagel wordt aangebracht. Eerst wordt een vliesdun onderlaagje aangebracht waarop de nagellak wordt geplaatst. Wij adviseren u deze behandeling te combineren met één van de spa manicures.
Enkele overige behandelingen

Epileren wenkbrouwen

Verven wimpers en/of wenkbrauwen

Epileren + verven wimpers en wenkbrauwen

Vliesmasker gezicht

Vliesmasker ogen

Dag make-up na behandeling

Proef make-up en bruids-/feest make-up in de salon